Известие

Collapse
No announcement yet.

Компресор за климатроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Леле, значи старата ми кола е била 140к.с. без да знам . Странно, защото до колкото знам на 140-ките ЕГР клапана би трябвало да не е отпред/отгоре, а на някакво друго място, пък той си беше точно отпред/отгоре . Италиянска им работа
    166, 2.4 JTD'00

Comment

Жалко,останах без компресор. Колеги моля помогнете да намерим един компресор за алфичката.Днес пак е скъсала ремъка който е сменен преди една седмица.Явно компресора не става.
      Last edited by balev64; d.m.y г., 21:41.

Comment

Сложи къс ремък, както беше споделил индевър, за да може да си я караш докато намериш компресор.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Днес рекох да допълня климата с фреон че взе да позатопля студеното Но майстора вика чакай да я поогледам първо за течове Гледа с една странна там лампа и ми каза че имам леко изпускане от една пробка намираща се в долната средна част на компресора и развиваща се с отверка Поне така го виждам Но за да станело като хората иска да сваля компресора Аз като гледам ще мога да я развия без да свалям компресора но някой дали знае за какво е този винт или пробка или незнам какво е
          ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
          X